Välj en sida

Godmorgon måndag. Känns det som det blir en bra vecka? Den här veckan har jag en del som jag vill ska bli helt färdiga, och några saker som jag verkligen börja med att starta upp. Det gäller att inte börja med allt på en gång, utan ta en sak i taget.

Under helgen har jag funderat lite på det här med att ha en mentor. Vilka fördelar kan det finnas att ha en mentor? För den som ska starta upp en online business kommer det en rad olika frågor i hela den processen. Ja, jag vet av egen erfarenhet. Att ha personer i sin närhet som gjort precis den resa som du själv påbörjar är guld värt. Ja, jag vet av egen erfarenhet.

Jag hade nog tänkt till några gånger till om att ta en steget till att skapa en business online om jag inte träffat på de här killarna! Samt alla övriga härliga medlemmar, kollegor i Six Figure Mentors. Alltid någon att kontakta när jag behöver räta ut något frågetecken.

Martin, Stuart, Christion och Jay några av mina mentor från ett event i London för ett par år sedan. Dessa killar är i världsklass i sin branch, utbildningar i digitalt entreprenörskap, digital marknadsföring. 

Jay och Stuart, är grundare till Six Figure Mentors, ett utbildning system för alla som vill växa och nå sin egen framgång med en business online. Där stort fokus även ligger på att växa som person, lika mycket som att få sin verksamhet att växa. Att vara en entreprenör online kan kanske bli lite ensamt för någon. Jag känner det aldrig riktigt så eftersom jag har möjlighet att kontakta så många kollegor runt om i världen.

För den som ska starta upp en business online kan det vara svårt att göra det på ett effektivt och smart sätt, om du helt saknar erfarenhet och kunskap att ta alla de steg som krävs för att gå verksamheten att fungera och växa.

Varför behöver du då en mentor? Det finns säkert andra saker också, men här är några fördelar som jag tycker är viktiga;

  • Bra att ha vägledning när du ska lära dig nya färdigheter. En kompetensutveckling som sker dagligen som i nästa steg leder till framgång.
  • Bygga upp sitt egna självförtroende. Ett stöd att utvecklas som person, att uppnå de resultat som du så väl förtjänar.
  • Att ändra sin livsstil är inte alltid enkelt och lätt. Från att vara en anställd till att ha en egen verksamhet, eller att tidigare ha  haft ett företag “off-line” till att driva sitt företag helt online är en omställning. Det krävs anpassning, och det kan kännas förvirrande många stunder att stå helt själv.
  • Att uppnå de egna målen är helt avgörande för att din online business ska bli framgångsrik.

Jag sätter så stort värde på att ha så enormt driva och kunniga personer som mina mentorer. Känner mig tacksam att ha den förmånen. Att göra något nytt, innebär ju inte att vi måste uppfinna hjulet själv. Jag tycker det känns tryggt att ha personer i min närhet som gjort den resa som jag vill göra. Ha möjlighet att lära mig av dessa personer, och de kan pusha mig till att ta steg i min utveckling som entreprenör, men också som person. 

Så, då är veckan igång och vi gör den till den bästa vi kan 🙂

Ha det gott!