Välj en sida

God morgon! Hur ser din morgon ut? Själv sitter jag på tåget och åker fram i rasande fart mot Göteborg. Trots att det går himla fort så är det något stillsamt att åka tåg tycker jag. Dricker lite kaffe, funderar över vad som framtiden har till mig, blickar ut över landskapet som swishar förbi, ett nostalgi musem passeras och jag har tid att skriva lite till dig.

Vi som har haft lite för mycket att göra, kanske t.o.m varit utbrända och utmattande får många gånger höra att vi ska lära oss att säga nej oftare. Det håller jag med om.

Men, det finns också tillfällen där vi borde lära oss säga ja oftare också tycker jag.  Säga ja till det som ger nya möjligheter till den där förändringen som ligger gömd i en dröm. De flesta förändringar kan känns lite jobbiga, lite osäkra liksom till en början. Vid de tillfällena kan det kännas tryggare många gånger att säga nej. Vi vet vad vi har men inte vad vi får.

Säg Ja

Att säga ja till livet öppnar många möjligheter, och säga ner stänger av möjligheter.

När jag säger nej till saker, stänger jag dörren till nya möjligheter. Jag stänger och låser även andra hundratals dörrar som ligger bakom dörren som aldrig öppnades. Livet är rätt kort och möjligheter ska tas tillvara på, inte stängas ute.

När jag säger ja till livet, så öppnas många dörrar till nya möjligheter. Att säga ja, är första steget till en liten positiv förändring. Nästa gång är den positiva förändringen något större. Vid varje ja, driver det mig längre upp på den esponentiella kurvan för positv förändring.

Att säga ja till livet är alltid rätt. Att tillåta mig själv att säga ja tillåter mig att följa med i en positv förändringa hela vägen mot mina drömmar.

Har du något du skulle vilja säga ja till idag? Något som kan ge nya möjligheter idag, eller i framtiden?

Nu ska jag läsa och ta en påtår kafffe…
Ha en fin dag