Välj en sida

Det är alltid en viss känsla och atmosför att befinna sig på en flygplats tycker jag. Gillar flygplatser, fascineras av hur allt är uppbyggt, som små egna samhällen. Men främst är nog flygplatser så nära förknippat med glädjen över de gånger jag åkt flyg för att hämta mina barn i deras födelseländer. Det är tre resor väl bevarit inom mig!

Men, nu var det London i tre dagar jag skulle skriva om 🙂 Stora planer att dag 1 fotografera. Men, åter igen valde jag helt enklet att lyssna till vad jag behövde där och då, vila, återhämtning och sömn. Så det fick bli så. Det är många gånger så mycket enklare att påminna andra att de ska lyssna på sig själv, än att göra det själv. Men jag försöker lära mig. Det går faktiskt komma tillbaka och fotografera en annan gång.

Men en liten kort snabb promenad lördagmorgon hann jag med. Vilket var gott innan ett elva timmars pass med förläsningar, med personer som delade med sig och inspirerade alla oss som var där.

Jag känner nu att jag har nog inte hunnit sortera alla intryck, all kunskap och inspiration som jag fick med från de fredag och lördag. Visst det var ett stort fokus på business och strategier kring det, men kanske ännu större, eller viktigare fokus på den egna hälsan och egna välmående. Utan det ingen business. Vi själva måste tas hand om av oss själva.

Det kan vara lätt hänt ibland att glömma bort, eller prioritera ner sitt eget välmående när det är mycket att göra i livet, med familjen eller som entreprenör.

Jag vet inte hur du tänker, men jag har tänkt många gånger att ”sen” när jag gjort det här och det här, då kan jag ta tid för att träna, äta hälsosammare eller jobba smartare och göra roliga saker. Men, så fel. Det är inte alltid som slutmålet är det viktigaste, det är resan dit. Viktigt att må bra hela vägen fram till sitt mål.

Sitter med mina intryck, mina anteckningar och reflektioner för att lite sålla i allt det där som jag vill göra. En viktig läxa att lära, för mig och kanske för någon annan också, att inte fylla dagarna med för många uppgifter som ’bör’ göras. Kanske är du lite lika mig och gärna fyller dagen med många gånger alldeles för mycket, och det blir lätt helt enkelt för mycket som är rimligt att hinnas med under en dag.

Rimlighet över att planera det viktiga och riktiga.

Ha det så gott