Välj en sida

Sitter i soffan, i pyjams med solen som skiner mig i ögonen. Det är en fin vinterdag där ute, men tycker det är kallt och det tilltalar mig inte alls att gå ut idag! Så, jag tar och jobbar lite istället. Behöver få lite koll på de närmaste tiden och få ordning på lite ditt och datt helt enkelt.

Mera ordning

Något som jag verkligen behöver få ordning på är mina matrutiner. Äta sånt som jag mår bra av och hitta inspiration till att faktiskt laga mat. Har till och från ätit LCHF, men har den senaste tid varit otroligt less på att äta ägg och kött. Kännt ett behov av mera frukt och mera grönsaker.

Så för någon dagen sedan investerade jag i boken ”LCHF 2.0 fisk och grönt” av Åsa Falkman Fredrikson och Anna Hallén Buitenhuis. Tänker att det ska ge mig lite inspiration att äta mera grönt.

Mera ordning och reda ska det bli i arbetet. En hel lång lista över vad som jag vill skapa bättre struktur i. Något jag verkligen ska ge en chans är att ”bunta ihop” arbetsuppgifter. Istället för att göra allt alla dagar och jämt, ha vissa dagar till vissa arbetsuppgifter. Så tänkte att det ska jag styra upp lite idag, så att veckorna blir lite enklare framöver.

Men, först lite kaffe… 🙂

Ha det så gott!