Välj en sida

Söndags lugn! Har du haft en fin söndag? Den här söndagen har varit lugn och bra. Sovit ut länge, vilket är rätt ovanligt för att vara mig. Men idag var det en sån dag, vilket var gott. En ladda enerig idag helt enkelt.

Packade kaffekorgen, eller rättare sagt ryggsäcken, men det låter på något vis bättre med kaffekorgen, på eftermiddagen och tog en liten tur ut i skogen. Gick förbi en fågeltorn, men det fanns som inga fåglar som var vid det lilla vattnet. Men kaffet och mackorna slank ner i alla fall.

Imorgon är vi redan inne i midsommarveckan. Vill inte tänka på att dagarna börjar bli mörkare snart. Vill ha de ljusa och skira sommarnätterna. Något jag saknar från Jämtland är de riktigt ljusa sommarnätterna, de finns inte här i Stockholm. Jag ska försöka hinna med att åka upp till mitt ”lilla hus på backen” medan nätterna är ljusa och fina.

Säkert är jag inte helt ensam om att ha strävan att skapa en balans, en harmoni i vardagen. Att jobba på  fullt ut, men att komma ihåg att återhämtning är livsnödvändigt. Att skapa en vardag som det är en rimlighet i, inte för mycket eller för lite av saker och ting. 

I veckan tänkte jag skriva lite kring att jobba digitalt, jobba tid och platsoberoende. Då främst att vara sin egen tänker jag, då det är det jag själv har erfarenhet av. Visst det finns anställningar där du kan arbeta på distans, men det kan och vet jag väldigt lite om.

Är det något du funderar på och skulle vilja fråga om när det gäller entreprenörskap digitalt?! Lägg en kommentar, eller maila mig!

Ha det gott