Välj en sida

Hej! Hur har veckan varit? Sitter nu i köket vid köksbordet och funderar över veckan som gått, och det här med framgång. Samma innebörd, men så många som ändå har olika syn på vad det innebär att vara framgångsrik. Kanske främst när det gäller jobb och karriär.

Räknas framgång i hur mycket kalendern är uppbokad? Handlar framgång om vilka avtryck vi lämnar hos varandra? Handlar framgång hur långt upp det går att klättra på karriärsstegen under kortast tid?

Framgång är i mångt och mycket hur lycklig och glad jag är. Inte kanske det alltid är fullt möjligt. Men att känna glädje och lycka varje fall en stund varje dag. Tänka efter vad jag är tacksam över och tillåta glädjen och lyckan få ta plats.

Framgång kan vara att ta sig tiden till en promenad innan arbetsdagen sätter igång. Att kunna njuta lite av stillheten och rofylldheten innan mailen kollas, innan säljsamtalen rings. 

Vad är framgång för dig? Har det alltid betytt det som det betyder idag, eller här du lärt om och värder annorulunda idag?

Ha det så gott